1 / 45

Toyoko Inn Tsu-eki Nishi-guchi

Hotellista

Saorina Arena sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Ano-keskuspuisto 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 13,6 km:n päässä kohteesta Suzukan kaupungin perinnekäsitöiden museo ja 14,1 km:n päässä kohteesta Suzuka Sports Garden. Kaikkien 219 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja taulutelevisio. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu maksulliset elokuvat. Maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä) pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja myyntiautomaatti. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–9.00.

  • Kattamaton omatoiminen pysäköinti: 500 JPY per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Japanin terveysministeriö vaatii kaikkia ulkomaisia vierailijoita antamaan passinsa numeron ja kertomaan kansalaisuutensa samalla, kun he kirjautuvat sisään mihin tahansa majoituspaikkaan (majatalot, hotellit, motellit jne.). Lisäksi majoituspaikkojen tulee ottaa valokopio kaikkien yöpyvien matkustajien passeista ja säilyttää kopio.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Toyoko Inn Tsu-eki Nishi-guchi kartta

Osoite

Toyoko Inn Tsu-eki Nishi-guchi

Tsu, Japani

N 34.732348 E 136.508794

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa