1 / 100

MDC Cave Hotel Cappadocia

Cappadocia, Turkki

Hotellista

MDC Cave Hotel Cappadocia sijaitsee historiallisella alueella, ja Göremen kansallispuisto sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Göremen ulkoilmamuseo 7 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 12,1 km:n päässä kohteesta Bağlıdere Vadisi ja 13,5 km:n päässä kohteesta Uchisarin linna. Tässä majoituspaikassa on 46 yksilöllisesti kalustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on parveke. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös plasmatelevisio ja satelliittikanavat. Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, poreamme ja sadesuihkupää. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Göremen kansallispuisto - 0,1 km / 0,1 mi
Ürgüp Müzesin museo - 1,1 km / 0,7 mi
Turasan Winery - 1,2 km / 0,7 mi
Temenni Wishing Hill - 1,2 km / 0,7 mi
Temenni-toivomuslähde - 1,2 km / 0,8 mi
Asmali Konak - 1,4 km / 0,9 mi
Pancarlikin laakso - 1,6 km / 1 mi
Üç Güzellerin "keijujen savupiiput" - 2,1 km / 1,3 mi
Gomedan laakso - 4,7 km / 2,9 mi
Ayios Kostantinos-Eleni Kilise - 5,8 km / 3,6 mi
Medrese - 5,8 km / 3,6 mi
Aios Vasiliosin kirkko - 5,8 km / 3,6 mi
Eleni Church - 6 km / 3,7 mi
Hallacdere Monastery - 6 km / 3,7 mi
Manzara ve Kültür Park - 6 km / 3,7 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Nevşehir (NAV-Nevşehir Kappadokia) - 48,4 km / 30,1 mi
Kayseri (ASR-Erkiletin kansainvälinen lentokenttä) - 70,3 km / 43,7 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Kayseri (ASR-Erkiletin kansainvälinen lentokenttä).

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, limusiini- / town car -palvelu ja express-sisäänkirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 90 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuone. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös ulkouima-allas. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Majoituspaikan ravintolan, kapadokya, erikoisuuksiin kuuluu turkkilainen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja ympärivuorokautinen huonepalvelu.
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 30 EUR per henkilö menopaluu
  • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 20 EUR menopaluu (7–11 vuoden ikäiset)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-altaan aukioloajat: klo 10.00–20.00.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin. Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

MDC Cave Hotel Cappadocia kartta

Osoite

MDC Cave Hotel Cappadocia

Urgup, Turkki

N 38.62615 E 34.90605

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa