1 / 62

Villahermosa Marriott Hotel

Villahermosa, Meksiko

Hotellista

Villahermosa Marriott Hotel sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Galerias Tabasco sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä ja La Choca Park 6 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 0,7 km:n päässä kohteesta Villahermosan konferenssikeskus ja 1,2 km:n päässä kohteesta Parque Tomás Garrido Canabalin puisto. Kaikissa 267 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LED-TVt. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä maksullinen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1400 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ulkouima-allas, langaton internetyhteys (lisämaksusta) ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 297–310 MXN aikuisille ja 214–220 MXN lapsille
  • Langaton internetyhteys huoneessa: 150 MXN per päivä (hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen kiinteä internetyhteys huoneessa: 150 MXN per päivä (hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen langaton internetyhteys yleisissä tiloissa: 150 MXN per yö (hinnat saattavat vaihdella)
  • Valet-pysäköinti: 40.00 MXN per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Villahermosa Marriott Hotel kartta

Osoite

Villahermosa Marriott Hotel

Villahermosa, Tabasco, Meksiko

N 18.00183 E -92.94653

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa