1 / 30

Motel 6 Wichita, KS

Hotellista

Motel 6 Wichita, KS sijaitsee lähellä lentokenttää, ja INTRUST Bank Arena ja Wichitan osavaltion yliopisto 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä motelli sijaitsee 20,1 km:n päässä kohteesta McConnell Air Force Base (lentotukikohta) ja 2,3 km:n päässä kohteesta FlightSafety Textron Aviation Training - Wichita Maintenance. Kaikkien 60 huoneen varusteluun kuuluu mikroaaltouuni ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Varusteluun kuuluu puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Huone siivotaan päivittäin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: kauden mukainen ulkouima-allas, ilmainen langaton internetyhteys ja myyntiautomaatti. Tämä motelli tarjoaa asiakkailleen kahvila.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 50 USD per majoitustila per yöpyminen

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä 29. toukokuuta – 04. syyskuuta.
  • Uima-allasta voi käyttää klo 11.00–21.00.
  • Korkeintaan 14 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Motel 6 Wichita, KS kartta

Osoite

Motel 6 Wichita, KS

Wichita, Kansas, Yhdysvallat

N 37.673429 E -97.409568

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa