1 / 100

Radisson Hotel York

York, Iso-Britannia

Hotellista

Radisson Hotel York sijaitsee keskustassa, ja York City Walls sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä ja JORVIK Viking Centre 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä ekosertifioitu hotelli sijaitsee 0,6 km:n päässä kohteesta Shambles ja 0,7 km:n päässä kohteesta Yorkin tuomiokirkko. Kaikkien 200 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 329 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: kuntokeskus, ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös juhlasali ja pysäköinti polkupyörille. Majoituspaikan ravintolan, The Paddle Room, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja ympärivuorokautinen huonepalvelu. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on saatavilla arkipäivisin klo 6.30–9.30.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 17.95 GBP per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 18 GBP per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Radisson Hotel York kartta

Osoite

Radisson Hotel York

York, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

N 53.958252 E -1.085503

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa