1 / 97

Áurea Hotel & Suites

Guadalajara , Meksiko

Hotellista

Áurea Hotel & Suites sijaitsee bisnesalueella, ja Expo Guadalajara (messukeskus) ja Plaza del Sol 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 10,7 km:n päässä kohteesta Andaresin ostoskeskus ja 13,6 km:n päässä kohteesta Akronin stadion. Kaikissa 80 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu tallelokero, työpöytä ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 30 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Majoituspaikan ravintola, La Flor de Aguacate, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen ja kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–12.00.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 195 MXN aikuisille ja 90 MXN lapsille
  • Vauvansänky: 130.0 MXN per yöpyminen
  • Lisävuode: 130.0 MXN per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 11 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Áurea Hotel & Suites kartta

Osoite

Áurea Hotel & Suites

Zapopan, Jalisco, Meksiko

N 20.64007 E -103.410314

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa