1 / 25

Tru By Hilton Austin NW Arboretum, TX

Austin ympäristöineen - TX, Yhdysvallat

Hotellista

Lake Austin ja Lakeline Mall (ostoskeskus) sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta.Tämä hotelli sijaitsee 15,9 km:n päässä kohteesta Lake Travis ja 17,3 km:n päässä kohteesta University of Texas at Austin. Kaikissa 121 huoneessa on ilmastointi, iPod-telakointiasema sekä LED-TVt. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja silitysrauta/-lauta. Käytössäsi on business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Tämä savuton hotelli rakennettiin vuonna 2022.

  • Lemmikkitakuumaksu: 50 USD per yö
  • Lemmikit: 50 USD per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Tru By Hilton Austin NW Arboretum, TX kartta

Osoite

Tru By Hilton Austin NW Arboretum, TX

Austin, Texas, Yhdysvallat

N 30.417137 E -97.74939

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa