1 / 44

TownePlace Suites Bowling Green

Nashville, Yhdysvallat

Hotellista

National Corvette Museum ja Western Kentucky University (yliopisto) sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 12,3 km:n päässä kohteesta Beech Bend Park (huvipuisto) ja 3,6 km:n päässä kohteesta TriStar Greenview Regional Hospital. Tässä majoituspaikassa on 106 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja liesi. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on ilmaiset sanomalehdet ja mikroaaltouuni. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 55 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi ja sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja grilli. TownePlace Suites Bowling Green tarjoaa asiakkailleen myymälän. Aamiainen sisältyy hintaan.

  • Lemmikit: 75 USD per majoitustila ja lisäksi 100 USD:n suuruinen kertaluonteinen siivousmaksu
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

TownePlace Suites Bowling Green kartta

Osoite

TownePlace Suites Bowling Green

Bowling Green, Kentucky, Yhdysvallat

N 36.94328 E -86.43171

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa