1 / 100

The Centurion Hotel

Pretoria, Etelä-Afrikka

Hotellista

The Centurion Hotel sijaitsee bisnesalueella, ja Centurion Mall sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä ja SuperSport Park (stadion) 11 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 2,9 km:n päässä kohteesta Centurion Theatre ja 3,6 km:n päässä kohteesta Netcare Unitas Hospital. Tässä majoituspaikassa on 160 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Centurion Mall - 0,1 km / 0,1 mi
SuperSport Park (stadion) - 0,9 km / 0,6 mi
Centurion Theatre - 3 km / 1,9 mi
Netcare Unitas Hospital - 4,2 km / 2,6 mi
Groenkloof Nature Reserve - 6,5 km / 4,1 mi
Smuts House Museum - 8,7 km / 5,4 mi
South African Mint Company - 8,8 km / 5,5 mi
Jan Smutsin museo - 8,9 km / 5,5 mi
Mediclinic Midstream - 10,2 km / 6,3 mi
Irene Village Mall - 10,3 km / 6,4 mi
Voortrekker Monument (muistomerkki) - 12,1 km / 7,5 mi
Japanin suurlähetystö - 13,2 km / 8,2 mi
Belgian suurlähetystö - 13,4 km / 8,3 mi
UNISA (yliopisto) - 13,5 km / 8,4 mi
Freedom Park Heritage Site & Museum - 13,6 km / 8,5 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Johannesburg (HLA-Lanseria) - 39,8 km / 24,8 mi
Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema) - 46,7 km / 29 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Johannesburg (JNB-O.R. Tambon kansainvälinen lentoasema).

Käytössäsi on business center, limusiini- / town car -palvelu ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 33 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntokeskus ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa langaton internetyhteys (lisämaksusta), concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, Brunos Restaurant, tarjoaa näkymän uima-altaalle. Muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari ja kahvila. Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA), Etelä-Afrikan laaduntarkastusjärjestö, on suorittanut tämän luokituksen.
  • Maksullinen langaton internetyhteys yleisissä tiloissa: 250 ZAR (per 2 tuntia, hinnat saattavat vaihdella)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 18 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

The Centurion Hotel kartta

Osoite

The Centurion Hotel

Centurion, Etelä-Afrikka

N -25.857268 E 28.190379

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa