1 / 49

Hotellista

1 on Ross sijaitsee esikaupunkialueella, ja St Andrew's College ja Cathedral of St. Michael and St. George (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 1,5 km:n päässä kohteesta Observatory Museum (museo) ja 1,5 km:n päässä kohteesta Diocesan School for Girls. Kaikissa 3 huoneessa on ilmastointi, mikroaaltouuni sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin ja silitysrauta/-lauta. Käytössäsi on pyykinpesutilat ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja grilli. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 120 ZAR per henkilö
  • Lisävuode: 350 ZAR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä tammikuusta joulukuuhun.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

1 on Ross kartta

Osoite

1 on Ross

Grahamstown, Etelä-Afrikka

N -33.300652 E 26.523499

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa