1 / 31

Hotellista

Island Guesthouse sijaitsee keskustassa, ja Vallettan stama sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Malta Experience 7 minuutin ajomatkan päässä. Tämä majatalo sijaitsee 3,9 km:n päässä kohteesta St George's Beach ja 18,1 km:n päässä kohteesta Golden Bay. Kaikissa 10 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä tuotteilla täytetty minibaari. Mukavuuksiin kuuluu 32-tuumainen älytelevisio ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Varusteluun kuuluu tallelokero, kahvin-/vedenkeitin ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 0.50 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kohdemaksu: 0.50 EUR per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 11 EUR aikuisille ja 11 EUR lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 25 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 3 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Island Guesthouse kartta

Osoite

Island Guesthouse

Gżira, Malta

N 35.90623 E 14.49618

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa