1 / 39

Tadrai Island Resort-Fiji - All Inclusive

Manan saari, Fidži

Mana Island Chapel on lähistöllä

Hotellista

Tadrai Island Resort-Fiji - All Inclusive sijaitsee 46,3 km kohteesta Tokoriki Island Beach. Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee kohteiden Mana Island Chapel ja North Beach (ranta) lähellä. Hotellissa on 5 huonetta, joissa on yksityinen vilvoitteluallas ja plasmatelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös iPad ja kaapelikanavat. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja designer-hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Tokoriki Island Beach - 46,3 km / 28,8 mi

Lähin suuri lentokenttä on Nadi (NAN-Nadin kansainvälinen lentokenttä) - 29,8 km / 18,5 mi

Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkouima-allas. Tämän majoituspaikan palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Tämä majoituspaikka toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Majoituspaikan ravintola, Na Vatu Restaurant, tarjoaa näkymän valtamerelle. Ruokailu on mahdollista myös ulkona, ja muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Allasbaarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.30.

  • Asiakkaita, jotka ovat 18 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.

Tadrai Island Resort-Fiji - All Inclusive kartta

Osoite

Tadrai Island Resort-Fiji - All Inclusive

Manan saari, Fidži

N -17.674665 E 177.112849

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa