1 / 52

Hotellista

Jokaisessa huoneessa on patio. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, pyykinpesutilat ja tallelokero vastaanotossa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän majatalon palveluihin kuuluu langaton internetyhteys (lisämaksusta), lastenvahti (lisämaksusta) ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Kosi Forest Lodge tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Täysi aamiainen kuuluu hintaan.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Kosi Forest Lodge kartta

Osoite

Kosi Forest Lodge

Manguzi, Etelä-Afrikka

N -27.028573 E 32.786991

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa