1 / 66

Jua Retreat

Michamvi, Tansania

Pingwen ranta on lähistöllä

Hotellista

Pingwen ranta sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Michamvi Kaen ranta 8 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 6,5 km:n päässä kohteesta Dongwen ranta ja 11,3 km:n päässä kohteesta Bwejuun ranta. Tässä majoituspaikassa on 4 viihtyisää huonetta, joiden varusteluun kuuluu yksityinen uima-allas ja yksityinen kuumavesiallas. Jokaisessa huoneessa on kalustettu terassi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja oleskelualue. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

Majoituspaikka on suljettu 1. huhtikuuta – 4. toukokuuta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 4.00 USD per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 60.00 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lapsia (iältään 15 vuoden tai nuorempia) ei voida majoittaa tässä hotellissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Jua Retreat kartta

Osoite

Jua Retreat

Michamvi, Tansania

N -6.128272 E 39.509599

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa