1 / 47

Idea Hotel Milano San Siro

Milan area, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämän hotellin palveluihin kuuluu televisio yleisissä tiloissa ja myyntiautomaatti. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti ilmaisilla alueellisilla kuljetuksilla. Idea Hotel Milano San Siro tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Idea Hotel Milano San Siro kartta

Osoite

Idea Hotel Milano San Siro

Milano, Italia

N 45.4714 E 9.07759

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa