1 / 56

Ranveli Beach Resort

Mount Lavinia, Sri Lanka

Mount Lavinia Beach (ranta) on lähistöllä

Hotellista

Ranveli Beach Resort sijaitsee merenrannalla, ja Mount Lavinia Beach (ranta) sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Lanka Hospital 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 8,4 km:n päässä kohteesta Asiri Hospital ja 8,9 km:n päässä kohteesta Colombon yliopisto. Tässä majoituspaikassa on 28 kodikasta huonetta. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on ilmaiset sanomalehdet ja kattotuuletin. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä rajoitettu pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja grilli. Majoituspaikan ravintola, Sunset Beach Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu englantilaisesta aamiaisesta: noin 5 USD aikuisille ja 5 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 38 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 5 korkeintaan 1 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei tarjoile alkoholia.

Ranveli Beach Resort kartta

Osoite

Ranveli Beach Resort

Mount Lavinia, Sri Lanka

N 6.835851 E 79.863475

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa