1 / 27

Tru by Hilton Pflugerville, TX

Pflugerville, Texas, Yhdysvallat

Typhoon Texas Austin on lähistöllä

Hotellista

Kalahari Indoor Water Park ja Round Rock Sports Center sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 23,4 km:n päässä kohteesta Lakeline Mall (ostoskeskus) ja 0,9 km:n päässä kohteesta Typhoon Texas Austin. Kaikissa 90 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, hiustenkuivaaja ja hammasharjat ja -tahna. Varusteluun kuuluu työpöytä, silitysrauta/-lauta ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Typhoon Texas Austin - 0,9 km / 0,6 mi
Blackhawk Golf Club - 3 km / 1,8 mi
Pfluger Park - 3,9 km / 2,4 mi
Lake Pflugerville - 5,3 km / 3,3 mi
Kuempel Stadium - 5,5 km / 3,4 mi
Forest Creek Medical Center - 5,9 km / 3,7 mi
Pflugerville Health Center - 7,2 km / 4,5 mi
Star Ranch Golf Club - 8,2 km / 5,1 mi
Forest Creek Golf Club - 8,6 km / 5,3 mi
Countryside Place Shopping Mall - 8,8 km / 5,5 mi
Dell Computer’in päämaja - 9,1 km / 5,7 mi
Austin's Park - 9,4 km / 5,9 mi
Boardwalk-ostoskeskus - 9,6 km / 5,9 mi
Town and Country Mall Shopping Center - 10,1 km / 6,3 mi
North Creek Park - 10,2 km / 6,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Austin-Bergstromin kansainvälinen lentokenttä (AUS) - 39,8 km / 24,8 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja grilli. Tru by Hilton Pflugerville, TX tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin. Buffetaamiainen on saatavilla arkipäivisin lisämaksusta.
  • Lemmikit: 75 USD per majoitustila per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Tru by Hilton Pflugerville, TX kartta

Osoite

Tru by Hilton Pflugerville, TX

Pflugerville, Texas, Yhdysvallat

N 30.467981 E -97.59961

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa