1 / 34

Courtyard by Marriott Austin Pflugerville and Pflugerville Conference Center

Austin ympäristöineen - TX, Yhdysvallat

Hotellista

Courtyard by Marriott Austin Pflugerville and Pflugerville Conference Center sijaitsee lähellä lentokenttää, ja Kalahari Indoor Water Park ja Pfluger Park sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 27,2 km:n päässä kohteesta University of Texas at Austin ja 28 km:n päässä kohteesta Lake Austin. Kaikkien 147 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1874 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja hääpalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.00–10.00.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 8.00–15.00 USD aikuisille ja 6.00–11.00 USD lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 10 korkeintaan 1 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Courtyard by Marriott Austin Pflugerville and Pflugerville Conference Center kartta

Osoite

Courtyard by Marriott Austin Pflugerville and Pflugerville Conference Center

Pflugerville, Texas, Yhdysvallat

N 30.422363 E -97.590614

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa