1 / 73

Lush Private Game Lodge

Pretoria, Etelä-Afrikka

Hotellista

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Jännittävä safari on ikimuistoinen kokemus, jota ei kannata jättää väliin. Myös seuraavat harrastukset kuuluvat hotellin palveluihin: ulkouima-allas ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän lomamajan palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja grilli. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä lomamaja toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Lomamajan ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Lush Private Game Lodge kartta

Osoite

Lush Private Game Lodge

Pilanesbergin kansallispuisto, Etelä-Afrikka

N -25.163587 E 26.978668

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa