1 / 36

Hotellista

Keittiössä on täysikokoinen jääkaappipakastin, liesi ja mikroaaltouuni. Huoneessa on LCD-televisio sekä satelliittikanavat, ja ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä. Omassa kylpyhuoneessa on suihkut, bidee ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on kahvin-/vedenkeitin. Huone siivotaan päivittäin, ja ilmainen vauvansänky on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Tämän residenssin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, yhteinen olohuone ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä residenssi tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Asiakkailta veloitetaan käyttöön perustuva maksu ilmastoinnista uloskirjautumisen yhteydessä.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Golfin tiiajat tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

3sirene kartta

Osoite

3sirene

Sciacca, Italia

N 37.490565 E 13.172479

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa