1 / 100

The Westin Dragonara Resort, Malta

St. Julians ja Sliema, Malta

Hotellista

The Westin Dragonara Resort, Malta sijaitsee keskustassa, ja St George's Beach ja Vallettan stama 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 8,7 km:n päässä kohteesta Malta Experience ja 17,9 km:n päässä kohteesta Golden Bay. Kaikissa 412 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LED-TVt. Jokaisessa huoneessa on parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1400 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 14 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntoklubi, ulkouima-allas ja sisäuima-allas. Tämän siirtomaatyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). The Terrace, joka on yksi tämän hotellin 3 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile palveluihin kuuluvaa 2 baaria tai 2 allasbaaria. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 0.50 EUR per henkilö per yö korkeintaan 10 yöstä. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 25 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 7.00 EUR per päivä
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 35.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä toukokuusta syyskuuhun.
  • Enintään 2 korkeintaan 12 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

The Westin Dragonara Resort, Malta kartta

Osoite

The Westin Dragonara Resort, Malta

St. Julian's, Malta

N 35.92539 E 14.49226

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa