1 / 100

En Vie Beach Boutique Hotel - Adult Only

Alanya, Turkki

Hotellista

En Vie Beach Boutique Hotel - Adult Only sijaitsee keskustassa, ja Alanya Aquapark sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Kleopatran ranta 8 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 6 km:n päässä kohteesta Alanyan linna ja 8 km:n päässä kohteesta Oba Stadı. Tässä majoituspaikassa on 50 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla. Myös vuokrattavia polkupyöriä kuuluu palveluihin. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan rannalla sijaitseva ravintola, EN VIE BEACH, tarjoaa näkymän puutarhaan, ja sen erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Ruokailu on mahdollista myös ulkona, ja muihin palveluihin kuuluu huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja baari/aulabaari.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 35 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Pysäköintimaksu lähellä sijaitsevalla pysäköintialueella: 10 EUR per päivä (1931 metrin päässä)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen: 50 % huoneen hinnasta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaita, jotka ovat 16 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

En Vie Beach Boutique Hotel - Adult Only kartta

Osoite

En Vie Beach Boutique Hotel - Adult Only

Alanya, Turkki

N 36.543718 E 32.00755

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa