1 / 71

Hotel Andaluz Albuquerque, Curio Collection by Hilton

Albuquerque - NM, Yhdysvallat

Hotellista

Hotel Andaluz Albuquerque, Curio Collection by Hilton sijaitsee keskustassa, joten Albuquerque Convention Center (messukeskus) löytyy kivenheiton päästä ja ABQ BioPark Zoo puolestaan vain 5 minuutin ajomatkan päästä. Tämä boutique-tyylinen hotelli sijaitsee 15,4 km:n päässä kohteesta Balloon Fiesta Park ja 2,2 km:n päässä kohteesta University of New Mexico. Kaikkien 107 huoneen varusteluun kuuluu iPod-telakointiasema ja taulutelevisio. Varusteluun kuuluvassa pillowtop-patjallinen sänky-sängyssä on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Kaikissa huoneissa on vuodesohva. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 650 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Hyödynnä kuntosali ja kattoterassi. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 2 baarissa. Lisämaksusta voit ostaa myös tilauksen mukaan valmistetun aamiaisen.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 9–15 USD per henkilö
  • Lemmikit: 75 USD per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 4 korkeintaan 18 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hotel Andaluz Albuquerque, Curio Collection by Hilton kartta

Osoite

Hotel Andaluz Albuquerque, Curio Collection by Hilton

Albuquerque, New Mexico, Yhdysvallat

N 35.085 E -106.64923

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa