1 / 96

Gran Hotel Las Fuentes de Fantasía Hoteles

Alcala de Xivert, Espanja

Playa de Las Fuentes on lähistöllä.

Hotellista

Playa de Las Fuentes sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Cala Blanca 13 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Cala Mundina ja 1,7 km:n päässä kohteesta Serra d'Irtan luonnonpuisto. Kaikissa 207 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LED-TVt. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Playa de Las Fuentes - 0,3 km / 0,2 mi
Cala Blanca - 1,1 km / 0,7 mi
Serra d'Irtan luonnonpuisto - 1,5 km / 1 mi
Platja del Carregador - 1,7 km / 1,1 mi
Cala Mundina - 1,8 km / 1,1 mi
Cala de Ribamar - 2,7 km / 1,7 mi
Playa Romanan ranta - 2,8 km / 1,7 mi
Santa Lucian ja Sant Benetin pyhäkkö - 3,1 km / 1,9 mi
Platja del Moro - 3,5 km / 2,2 mi
Platja les Tres Platges - 4 km / 2,5 mi
Cala Cubanita - 4,4 km / 2,7 mi
Playa Mañetes - 4,4 km / 2,8 mi
Cala Argilaga - 4,9 km / 3 mi
Playa Serradal - 6,6 km / 4,1 mi
Playa Cap y Corp - 7,4 km / 4,6 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Castellón de la Plana (CDT-Castellón – Costa Azaharin lentoasema) - 26,1 km / 16,2 mi
Valencia (VLC) - 125,9 km / 78,2 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 277 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 2 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: kuntoklubi ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, Restaurante Buffet, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 80.00 EUR per henkilö per yöpyminen

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Omatoiminen pysäköinti: 14 EUR per päivä
  • Huoneessa olevasta tallelokerosta veloitetaan maksu
  • Vauvansänky: 7 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Enintään 2 korkeintaan 11 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Gran Hotel Las Fuentes de Fantasía Hoteles kartta

Osoite

Gran Hotel Las Fuentes de Fantasía Hoteles

Alcala de Xivert, Espanja

N 40.254972 E 0.287709

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa