1 / 39

Hotellista

Adiafa Hotel sijaitsee lähellä rantaa, joten Playa La Mangueta löytyy kivenheiton päästä ja Museo del Atún puolestaan vain 3 minuutin ajomatkan päästä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 16,3 km:n päässä kohteesta Playa de El Palmar ja 49 km:n päässä kohteesta Bolonian ranta. Kaikissa 19 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä plasmatelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Asiakkailla on käytössään maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan sekä ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Hotelli tarjoaa asiakkailleen kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–10.30.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 11 EUR aikuisille ja 11 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Adiafa Hotel kartta

Osoite

Adiafa Hotel

Barbate, Espanja

N 36.187615 E -5.92246

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa