1 / 100

Seventy Barcelona

Barcelona, Espanja

Hotellista

Käytössäsi on tietokonepiste, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sisäuima-allas sekä sauna. Tämän välimerellisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja takka aulassa. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Seventy Barcelona kartta

Osoite

Seventy Barcelona

Barcelona, Espanja

N 41.397847 E 2.161225

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa