1 / 60

The Ridge at Playa Grande

Cabo San Lucas, Baja California Sur, Meksiko

Kalifornioiden museo on lähistöllä.

Hotellista

Cabo San Lucasin lahti ja Arco del Fin del Mundon kivimuodostelma sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen huoneistolomakeskus sijaitsee 3,6 km:n päässä kohteesta Médanon ranta ja 0,7 km:n päässä kohteesta Cabo San Lucasin luonnonkaari. Tässä majoituspaikassa on 98 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja liesi. Huoneiden memory foam -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu LED-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös maksullinen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä huoneistolomakeskus tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta tai 2 kuumavesiallasta. Tämän huoneistolomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa langaton internetyhteys (lisämaksusta), concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Nauti ruoista huoneistolomakeskuksen ravintolassa nimeltä The Ridge Bistro, joka on yksi majoituspaikan 4 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu ja kahvila. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 2.15 USD per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Langaton internetyhteys huoneessa: 15 USD per päivä (hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen langaton internetyhteys yleisissä tiloissa: 15 USD per päivä (hinnat saattavat vaihdella)
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 48 USD per henkilö menopaluu
  • Lentokenttäkuljetus/lapsi: 48 USD
  • Vauvansänky: 15.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

The Ridge at Playa Grande kartta

Osoite

The Ridge at Playa Grande

Cabo San Lucas, Baja California Sur, Meksiko

N 22.877293 E -109.908003

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa