1 / 71

Palazzo Tirso Cagliari Mgallery

Etelä-Sardinia, Italia

Hotellista

Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sisäuima-allas sekä kuumavesiallas. Tämän uusromanttisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti ilmaisilla rantakuljetuksilla. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Palazzo Tirso Cagliari Mgallery kartta

Osoite

Palazzo Tirso Cagliari Mgallery

Cagliari, Italia

N 39.211295 E 9.116128

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa