1 / 6

Hotel du Louvre

Hotellista

Hotel du Louvre sijaitsee keskustassa, ja Casablancan keskustori ja Hassan II:n moskeija 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 7,5 km:n päässä kohteesta Ain Diabin ranta ja 0,4 km:n päässä kohteesta Place Mohammed V (aukio). Kaikkien 45 huoneen varusteluun kuuluu plasmatelevisio. Sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Kaikissa huoneissa on vuodesohva. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä maksullinen modeemiyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, designer-hygieniatuotteet ja kylpytakit. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Aamiainen sisältyy hintaan.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 9.90 MAD per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Naimattomien pariskuntien yöpyminen samassa huoneessa saattaa olla paikallisten lakien vastaista. Asiakkaiden tulee esittää vihkitodistus majoituspaikan sitä pyytäessä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Hotel du Louvre kartta

Osoite

Hotel du Louvre

Casablanca, Marokko

N 33.59334 E -7.61608

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa