1 / 78

Riad TOYOUR

Fez, Marokko

Hotellista

Riad TOYOUR sijaitsee keskustassa, ja Funduq Kaat Smen ja Medersa Bou-Inania (historiallinen rakennus) 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä perheystävällinen majatalo sijaitsee 0,2 km:n päässä kohteesta Chrabliyine Mosque ja 1,1 km:n päässä kohteesta Sininen portti. Kaikkien 9 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja tohvelit. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän välimerellisen majatalon palveluihin kuuluu myös concierge-palvelut, lastenvahti (lisämaksusta) ja pelihalli/-huone. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 2.71 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 22 EUR per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Pysäköintimaksu lähellä sijaitsevalla pysäköintialueella: 2 EUR per päivä (100 metrin päässä)
  • Lisävuode: 20.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 4 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Riad TOYOUR kartta

Osoite

Riad TOYOUR

Fes, Marokko

N 34.06472 E -4.9825

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa