1 / 46

Hotel La Plantacion

Benidorm, Espanja

Hotellista

Hotel La Plantacion sijaitsee golfkentän vieressä, ja Terra Natura ja Terra Mítica -huvipuisto 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä golfin pelaamiseen soveltuva hotelli sijaitsee 12,8 km:n päässä kohteesta Llevantin ranta ja 8,7 km:n päässä kohteesta Cala de Finestrat. Tässä majoituspaikassa on 7 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja taulutelevisio. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy designer-hygieniatuotteet ja kylpyamme tai suihku, jossa on sadesuihkupää. Käytössäsi on business center ja tallelokero vastaanotossa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 90 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän välimerellisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Lisämaksullisten rantakuljetusten avulla pääset helposti nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Tässä hotellissa voit rentoutua uima-altaassa ja tilata juomia kätevästi allasbaarista. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 15 EUR aikuisille ja 10 EUR lapsille
  • Myöhäisestä sisäänkirjautumisesta veloitetaan 20 EUR:n suuruinen lisämaksu klo 20.30–2.00
  • Vauvansänky: 10.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Hotel La Plantacion kartta

Osoite

Hotel La Plantacion

Finestrat, Espanja

N 38.56684 E -0.19647

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa