Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 54

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Floresville

Floresville, Texas, Yhdysvallat

Wilson County Courthouse on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Mikroaaltouuni
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Floresville sijaitsee keskustassa, ja San Antonio River ja Wilson County Courthouse 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 46,9 km:n päässä kohteesta Alamodome Stadium (stadioni) ja 48,2 km:n päässä kohteesta River Walk. Kaikissa 69 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös taulutelevisio ja kaapelikanavat. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 60 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, piknikalue ja grilli. La Quinta Inn & Suites by Wyndham Floresville tarjoaa asiakkailleen myymälän. Ilmainen mukaan otettava aamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 5.30–10.00.

  • Lemmikit: 25.00 USD per majoitustila per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 18 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Rokottamattomien asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia yleisissä tiloissa.

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Floresville kartta

Osoite

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Floresville

1910 10th St

78114

Floresville, Texas, Yhdysvallat

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme