1 / 21

Motel 6 Fresno, CA - Yosemite Hwy

Hotellista

Motel 6 Fresno, CA - Yosemite Hwy sijaitsee huvielämän keskuksessa, ja California State University, Fresno ja Save Mart Center (teatteri) 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä motelli sijaitsee 12,7 km:n päässä kohteesta Fresno Convention Center (kokouskeskus) ja 1,7 km:n päässä kohteesta Riverpark Shopping Center (ostoskeskus). Tässä majoituspaikassa on 129 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä maksullinen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu hiustenkuivaaja ja hammasharjat ja -tahna. Käytössäsi on muun muassa työpöytä, ja mikroaaltouuni sekä jääkaappi on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu pysäköinti matkailuautoille/busseille/kuorma-autoille. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: langaton internetyhteys (lisämaksusta), televisio yleisissä tiloissa ja myyntiautomaatti. Motel 6 Fresno, CA - Yosemite Hwy tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin.

  • Langaton internetyhteys huoneessa: 2.99 USD per yö (maks. 2 laite(tta), hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen langaton internetyhteys yleisissä tiloissa: 2.99 USD per yö (maks. 2 laite(tta), hinnat saattavat vaihdella)
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 25 USD
  • Lisävuode: 15.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 5 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Motel 6 Fresno, CA - Yosemite Hwy kartta

Osoite

Motel 6 Fresno, CA - Yosemite Hwy

Fresno, California, Yhdysvallat

N 36.836384 E -119.78897

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa