1 / 38

7 Cross Street

Galway, Irlanti

Hotellista

7 Cross Street sijaitsee keskustassa, joten St. Nicholas' Collegiate Church (kirkko) löytyy kivenheiton päästä ja Galwayn kaupunginmuseo puolestaan vain 5 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä tasokas aamiaismajoitus sijaitsee 0,7 km:n päässä kohteesta National University of Ireland-Galway ja 0,8 km:n päässä kohteesta Galway Cathedral (kirkko). Kaikissa 10 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Huoneiden memory foam -patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta, matkatavarasäilytys ja kahvi-/teetarjoilu yleisissä tiloissa. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.30.

  • Pysäköintimaksu lähellä sijaitsevalla pysäköintialueella: 12 EUR per päivä (200 metrin päässä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

7 Cross Street kartta

Osoite

7 Cross Street

Galway, Irlanti

N 53.271752 E -9.054312

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa