1 / 40

Hotellista

Leonard J. Chabert Medical Center sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Barry P. Bonvillain Civic Center 6 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 5,4 km:n päässä kohteesta Marina Park And Playground ja 5,5 km:n päässä kohteesta Finding Our Roots African American Museum. Kaikkien 73 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja taulutelevisio. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu työpöytä, mikroaaltouuni ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: kauden mukainen ulkouima-allas, ilmainen langaton internetyhteys ja myyntiautomaatti. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.00–9.00.

  • Lisävuode: 10.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 3 korkeintaan 18 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Quality Inn & Suites kartta

Osoite

Quality Inn & Suites

Houma, Louisiana, Yhdysvallat

N 29.57184 E -90.69137

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa