1 / 100

Jeddah Marriott Hotel Madinah Road

Hotellista

Red Sea Mall (ostoskeskus) ja Hera’ International Mallin ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta Jeddan kansainvälinen messukeskus ja 4 km:n päässä kohteesta Sultan Mall. Tässä majoituspaikassa on 274 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja espressokoneet. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös LED-televisio ja satelliittikanavat. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Hera’ International Mallin ostoskeskus - 1,1 km / 0,7 mi
Jeddan kansainvälinen messukeskus - 1,4 km / 0,8 mi
Mall of Arabia - 3,3 km / 2 mi
Rawaea Almaktabat Park - 3,4 km / 2,1 mi
Sultan Mall - 3,9 km / 2,4 mi
Jeddah International Market - 7 km / 4,3 mi
Stars Avenue -ostoskeskus - 7,6 km / 4,7 mi
Thalia Street - 8 km / 5 mi
Saudien taidekeskus - 8,8 km / 5,5 mi
IN10SO - 8,9 km / 5,5 mi
Jeddah Mall - 8,9 km / 5,5 mi
King Faisal Specialist Hospital - 9,3 km / 5,8 mi
Jeddan ostoskeskus - 10 km / 6,2 mi
Red Sea Mall (ostoskeskus) - 10,3 km / 6,4 mi
Jeddah Eye Hospital - 10,3 km / 6,4 mi

Lähin suuri lentokenttä on Jedda, Saudi-Arabia (JED-Kuningas Abdulazizin kansainvälinen lentoasema) - 9,6 km / 5,9 mi

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1727 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 13 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, höyrysauna sekä ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Olive Tree palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää kahvilan tarjonnan. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–10.30.
  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 160 SAR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Pareilla, jotka haluavat yöpyä samassa huoneessa, pitää olla vihkitodistus.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Jeddah Marriott Hotel Madinah Road kartta

Osoite

Jeddah Marriott Hotel Madinah Road

Jeddah, Saudi-Arabia

N 21.60635 E 39.15752

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa