1 / 33

RC Hotel Sports & Business

Jönköping, Ruotsi

Hotellista

Husqvarna Garden -areena sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Elmian messukeskus 7 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 0,6 km:n päässä kohteesta Vättern-järvi ja 0,7 km:n päässä kohteesta Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto). Kaikkien 58 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja silitysrauta/-lauta. Käytössäsi on matkatavarasäilytys, tallelokero vastaanotossa ja hissi. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja pelihalli/-huone. Majoituspaikan ravintolan, RC Grill, erikoisuuksiin kuuluu skandinaavinen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen itsepalveluaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.30.

  • Omatoiminen pysäköinti: 300 SEK per yö
  • Lisävuode: 300.0 SEK per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 2 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

RC Hotel Sports & Business kartta

Osoite

RC Hotel Sports & Business

Jönköping, Ruotsi

N 57.7888 E 14.2348

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa