1 / 29

Kalmar Hotell

Kalmar, Ruotsi

Hotellista

Kalmar Hotell sijaitsee lähellä lentokenttää, ja Ikea ja Krusenstiernska Gården 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 1,6 km:n päässä kohteesta Giraffen-ostoskeskus ja 1,9 km:n päässä kohteesta Kalmar Konstmuseum. Tässä majoituspaikassa on 24 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on vedenkeitin ja ilmaiset teepussit / ilmainen pikakahvi. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja hissi. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja myyntiautomaatti. Kalmar Hotell tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–9.30.

  • Lemmikit: 250 SEK per majoitustila per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 250 SEK per yö
  • Lisävuode: 250 SEK per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 4 korkeintaan 3 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Kalmar Hotell kartta

Osoite

Kalmar Hotell

Kalmar, Ruotsi

N 56.66453 E 16.3379

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa