1 / 91

Aqua Mount Hotel Thermal Spa Hot Spring

Izmir, Turkki

Hotellista

Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltasın kansallispuisto sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja Zeuksen luola 7 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 10,3 km:n päässä kohteesta Kusadasin pitkä ranta ja 21,4 km:n päässä kohteesta Kuşadasın linna. Kaikissa 133 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä LED-TVt. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy hiustenkuivaaja ja tohvelit. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja pimennysverhot. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Dilek Yarımadası-Büyük Menderes Deltasın kansallispuisto - 2,2 km / 1,4 mi
Sevgi Plajin ranta - 2,2 km / 1,4 mi
Uzun Plajin ranta - 3 km / 1,9 mi
Hopeisen hiekan ranta - 4,4 km / 2,7 mi
Zeuksen luola - 5,8 km / 3,6 mi
Icmeler Koyu - 6,4 km / 4 mi
Oleatrium - 6,7 km / 4,2 mi
Aydinlik Kiyisi - 10 km / 6,2 mi
Kusadasin pitkä ranta - 10,3 km / 6,4 mi
Kavakli Burun - 12,6 km / 7,8 mi
Aqua Atlantis - 13 km / 8,1 mi
Kavaklidere Anatolian Wines - 15,2 km / 9,5 mi
Karasu Koyu - 15,5 km / 9,6 mi
Otantikan etnografinen museo - 17,1 km / 10,6 mi
Ladies Beach - 18,5 km / 11,5 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Samos (SMI-Samoksen kansainvälinen lentokenttä) - 335,9 km / 208,7 mi
Izmir (ADB-Adnan Menderes) - 102 km / 63,4 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Izmir (ADB-Adnan Menderes).

Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 2 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Ilmaisten rantakuljetusten avulla pääset helposti nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Cisem Restorant, joka on yksi majoituspaikan 2 ravintolasta. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile palveluihin kuuluvaa 7 baaria tai 5 allasbaaria.
  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä toukokuusta lokakuuhun.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Aqua Mount Hotel Thermal Spa Hot Spring kartta

Osoite

Aqua Mount Hotel Thermal Spa Hot Spring

Kusadasi, Turkki

N 37.727161 E 27.264561

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa