1 / 59

Varjola Holiday Center

Jyväskylä, Suomi

Hotellista

Peurunka sijaitsee 4,6 kilometrin päässä ja Jyvaskyla Paviljonki 29,3 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva aamiaismajoitus sijaitsee 30,7 km:n päässä kohteesta Alvar Aalto -museo ja 32,7 km:n päässä kohteesta Laajis-hiihtokeskus. Tässä majoituspaikassa on 20 huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan pyynnöstä. Huoneissa on mikroaaltouuni ja vedenkeitin. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja matkatavarasäilytys. Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen 200 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 5 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 kuumavesiallasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös sauna ja vuokrattavat polkupyörät. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Majoituspaikan ravintolassa, Navettaravintola, on baari/aulabaari. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluu skandinaavinen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu myös kahvila. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 7.30–9.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 50 EUR per ajoneuvo
  • Lemmikit: 15 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 60.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Varjola Holiday Center kartta

Osoite

Varjola Holiday Center

Laukaa, Suomi

N 62.45735 E 25.93461

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa