1 / 43

Hotel Leipzig City Nord by Campanile

Leipzig, Saksa

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

Hotel Leipzig City Nord by Campanile kartta

Osoite

Hotel Leipzig City Nord by Campanile

Leipzig, Saksa

N 51.36515 E 12.385496

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa