1 / 62

Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

Liège, Belgia

Hotellista

Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa sijaitsee keskustassa, ja Gare de Liege-Guillemins ja Ilot St Michel 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Holy Cross Church ja 0,5 km:n päässä kohteesta Vallonian kuninkaallinen ooppera. Kaikkien 125 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja kahvin-/vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Ilot St Michel - 0,3 km / 0,2 mi
Holy Cross Church - 0,4 km / 0,2 mi
Vallonian kuninkaallinen ooppera - 0,4 km / 0,2 mi
Place Saint-Lambert - 0,4 km / 0,3 mi
Féronstrée - 0,4 km / 0,3 mi
Princes-Évêques'n palatsi - 0,4 km / 0,3 mi
Archéoforum - 0,5 km / 0,3 mi
Liège Christmas Market - 0,5 km / 0,3 mi
St Lambert Gallery - 0,5 km / 0,3 mi
Liègen kaupungintalo - 0,6 km / 0,4 mi
Collegiale Saint-Denis - 0,7 km / 0,4 mi
Perron - 0,7 km / 0,4 mi
Vallonialaisen taiteen museo - 0,7 km / 0,4 mi
Musée d'Art Réligieux et d'Art Mosan - 0,8 km / 0,5 mi
Liègen yliopisto - 0,8 km / 0,5 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Liège (LGG) - 13,7 km / 8,5 mi
Maastricht (MST-Maastricht - Aachen) - 43,5 km / 27 mi
Brysselin lentokenttä (BRU) - 91,1 km / 56,6 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Brysselin lentokenttä (BRU).

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja express-sisäänkirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, sisäuima-allas sekä kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, L ATELIER DU SELYS, tarjoaa näkymän puutarhaan, ja sen erikoisuuksiin kuuluu ranskalainen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–11.00.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 21 EUR aikuisille ja 12 EUR lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 20.00 EUR per päivä
  • Vauvansänky: 10.0 EUR per yö
  • Lisävuode: 30.0 EUR per yö
  • Tilojen käyttömaksu veloitetaan, ja siihen sisältyy seuraavien tilojen käyttöoikeus: sauna, poreallas, uima-allas ja kuntoilutilat

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa kartta

Osoite

Van der Valk Sélys Liège Hotel & Spa

Liege, Belgia

N 50.64521 E 5.56792

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa