1 / 80

London Elizabeth Hotel

Lontoo, Iso-Britannia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän viktoriaanisen hotellin palveluihin kuuluu myös concierge-palvelut, takka aulassa ja juhlasali. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Viereistä rakennusta korjataan parhaillaan ja työmaalta saattaa kuulua melua.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

London Elizabeth Hotel kartta

Osoite

London Elizabeth Hotel

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt Kuningaskunta

N 51.512096 E -0.176068

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa