1 / 56

Relais Farinati - Adults only

Pisa-Lucca, Italia

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta, matkatavarasäilytys ja kirjasto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän kaupunkipientalomajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja takka aulassa. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin.

  • Myöhäisestä uloskirjautumisesta veloitetaan lisämaksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Relais Farinati - Adults only kartta

Osoite

Relais Farinati - Adults only

Lucca, Italia

N 43.89871 E 10.47828

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa