1 / 34

Hotellista

Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on tietokonepiste, matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntokeskus ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hotel Laura Christina tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Hotel Laura Christina kartta

Osoite

Hotel Laura Christina

Malcesine, Italia

N 45.755475 E 10.807008

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa