Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 36

Flag Hotel Florazar Valencia

Massalfassar, Espanja

Centro Comercial El Manarin ostoskeskus on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Pysäköinti
Televisio
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Vuorinäköala
Työpöytä

Flag Hotel Florazar Valencia sijaitsee lähellä rantaa, ja Meritieteellinen akvaario ja Taiteen ja tieteen kaupunki 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 10,2 km:n päässä kohteesta Malvarrosan ranta ja 14,9 km:n päässä kohteesta Valencian satama. Kaikkien 136 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme, designer-hygieniatuotteet ja bidee. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja pimennysverhot. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja hissi. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.30. Seuraavat tilat on suljettu maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin:

  • Baari/lounge
  • Ruokailupaikka/-paikat
Seuraavat tilat on suljettu sunnuntaisin ja lauantaisin:
  • Baari/lounge
  • Ruokailupaikka/-paikat
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 9.0 EUR aikuisille ja 4.50 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Uima-allas on avoinna kauden mukaan syyskuu.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Flag Hotel Florazar Valencia kartta

Osoite

Flag Hotel Florazar Valencia

Carretera Gombalda S N

46560

Massalfassar, Espanja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme