1 / 92

Apartments Kazela

Hotellista

Apartments Kazela sijaitsee rannalla, ja Kvarnerinlahti ja Pulan amfiteatteri 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva huoneistohotelli sijaitsee 1,9 km:n päässä kohteesta Bijecan ranta ja 4,6 km:n päässä kohteesta Adrenalin Park Medulin. Tässä majoituspaikassa on 99 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja liesi. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on muun muassa tallelokero. Huone siivotaan rajoitettuina aikoina, ja ilmaisia vauvansänkyjä on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkotenniskenttä, kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tässä huoneistohotellissa on 2 ravintolaa. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Seuraavat tilat tai palvelut on suljettu 17.12.2023–26.5.2024 (päivät saattavat muuttua):

  • Uima-allas
Majoituspaikka on suljettu 6. lokakuuta – 27. maaliskuuta.
  • Lemmikit: 10 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä toukokuusta syyskuuhun.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Apartments Kazela kartta

Osoite

Apartments Kazela

Medulin, Kroatia

N 44.80687 E 13.95064

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa