1 / 43

Flocons De Sel

Hotellista

Flocons De Sel sijaitsee vuoristossa, ja Petit Rochebrunen gondoli ja Chamois'n gondolihissi sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 4 km:n päässä kohteesta Petit Rochebrune Ski Lift ja 4,6 km:n päässä kohteesta Megèven luistinrata. Tässä majoituspaikassa on 8 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa iPod-telakointiasema ja minibaari. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu LCD-televisio ja DVD-soitin. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Vietä reipas päivä rinteissä. Jos haluat vaihtelua lasketteluun tai lumilautailuun, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: sisäuima-allas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Pääset rinteisiin rivakasti ilmaisilla hiihtokuljetuksilla. Majoituspaikan ravintola, Flocons de Sel, tarjoaa näkymän puutarhaan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–10.00. Tämän majoituspaikan virallisen tähtiluokituksen on myöntänyt Ranskan turismin kehitysjärjestö ATOUT.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 2.50 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 25 EUR aikuisille ja 15 EUR lapsille
  • Lemmikit: 20 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuoteet ovat saatavilla lisämaksusta

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Flocons De Sel kartta

Osoite

Flocons De Sel

Megeve, Ranska

N 45.82968 E 6.59613

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa