1 / 100

Cantera Diez Hotel Boutique

Morelia, Meksiko

Hotellista

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Hyödynnä kuljetukset majoituspaikasta lentokentälle (saatavilla ympäri vuorokauden). Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi sekä polkupyörien vuokraus. Tämän siirtomaatyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Autoa suositellaan tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Cantera Diez Hotel Boutique kartta

Osoite

Cantera Diez Hotel Boutique

Morelia, Michoacan, Meksiko

N 19.702885 E -101.192497

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa