1 / 63

Hotel Parador de Alcalá Oaxaca

Oaxaca, Meksiko

Hotellista

Hotel Parador de Alcalá Oaxaca sijaitsee keskustassa, joten Santo Domingon aukio löytyy kivenheiton päästä ja Templo de Santo Domingo de Guzman (kirkko) puolestaan vain 3 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Plaza Zócalo ja 0,6 km:n päässä kohteesta Oaxacan katedraali. Kaikissa 20 huoneessa on ilmastointi, iPod-telakointiasema sekä LED-TVt. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuone. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tämän siirtomaatyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Majoituspaikan ravintolan, El Patio, erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 1300 MXN per ajoneuvo (menopaluu, korkeintaan 3 henkilöä)
  • Pysäköintimaksu lähistöllä sijaitsevalla pysäköintialueella: 190 MXN per päivä(400 metrin:n päässä; avoinna klo 8.00–22.00)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 3 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä. Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.

Hotel Parador de Alcalá Oaxaca kartta

Osoite

Hotel Parador de Alcalá Oaxaca

Oaxaca, Oaxaca, Meksiko

N 17.063932 E -96.724219

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa